Novi Sad
12.02.2012.
13:21 > 07:56
Predsednik Odbora Agencije za borbu protiv korupcije Zoran Stojiljković izjavio je da najavljena tužba gradskih vlasti Novog Sada protiv te agencije može da bude podneta, jer, kako je rekao, niko nije nedodirljiv.
  • ne ko nego šta

    14.02.2012 16:20
    ćeraće se još
    Prvi put nam niste objavili komentar pod naslovom "ćeraćemo se još".Sada ćemo promeniti naslov i komenatar.
    Stojiljkovićevi stavovi su, po nama, korektni.Mnogi
    navijački napadaju Agenciju.Da uništimo Agenciju koja hrabro i dobro radi? Pa to što tužilaštvo nije prihvalo da podnese krivičnu prijavu, pa šta.
    Ima načina da se to ipak procesuira.Ugovori sa moraju poštovati a da li su štetni ne odlučuje sud.
    Sud odlučuje po zahtevu oštećene strane.Pošto ugovor sa Devićem nije raskinut, čovek trpi štetu.Ili je ugovor neobavezni komentar kao ovaj naš? Neće biti.A ceh raste li raste ...
  • Novosadjanka

    14.02.2012 10:26
    Ne mogu da ispratim kako je Rodni iznenadjen i kao nije znao za sve to! On je nekakav pravnik pa valjda je uspeo ili je trebalo da uspe da utvrdi probleme grada i da ih nekako resava!
    Ocekivano je da kao pravnik i advokat to radi
    pa to mu je posao (boze i meni ovo smesno zvuci samo kad napisem al....)
  • Zike

    13.02.2012 11:50
    Maja i Igi
    Maja G. nije ucinila nista nelealno, to je i sud potvrdio, potpisala Njen potpis je overen skupstinskom odlukom, i to je to, kraj price. E sad dolaze na vlast DS i ukidaju odluku, i to je nesto slicno kao kada bi neka nova vlast ukinula Ugovor o izgradnje Zezeljovog mosta ili izgradnje Juznog toka. To se ne sme i zbog toga je Ag. za borbu protiv korupcije podnela prijavu. Igor je trebao prvo da podnese prijavu protiv Maje i citave prethodne vlasti za korupciju i nelegalno poptisivanje stetnih ugovora i to bi automatski ponistilo odluke prethodnih vlasti zato sto bi bile protumacene kao korupcionaske. i kraj price. Medjutim, maja svojim glasovima drzi vlast DS u gradu i to je razlog za cutanje. Zao mi je nas sto cemo to sve placati.
  • Predrag

    13.02.2012 08:29
    Postalo je dosadno
    O ovoj temi smo toliko komentarisali da više nije zanimljiva. Zna se da će Maja Gojković morati, kad tad, da odgovara za sve ovo oko stanice i to je sve. Zbog čega je trenutno ne terete, pa predpostavljam zbog izbora koji su blizu, ali doći će i maj mesec pa će stvari leći na svoje mesto.
  • Žuta podmornica

    13.02.2012 08:24
    Provaljeni
    Druže ajde se već jednom opredeli, da li si Lokalni Triciklista ili Mustra BEchka. Tako sam i mislio, da vas nekoliko već mesecima menjate nazive i orkestrirano napadate gradonačelnika, ali veruj mi sve je uzaludno. Bolje nešto pametnije radite, jer vam ovo slabo ide.
  • deda

    13.02.2012 07:42
    čuveni advokati!!!
    Ako se nevaram naš gradonačelnik je advokat ,po profesiji,pa kad je postao gradonačelnik trebao je da podnese krivičnu prijavu protiv gdje Gjković ,koja je takodje advokat,zbog potpisivanja šteteog ugovora sa g.Devićem .Kako je moguće da su svi oni po profesiji advokati a nemaju pojma šta im je činiti ,po zakonu?Nemojte se puno brinuti za našeg gradonačelnika ima on dobru zaštitu.
  • Peca

    13.02.2012 07:14
    Vec vidjeno nevidjeno
    Smesni ste kao mala deca kada posle nekog nestasluka pokusavaju da prikriju svoju krivicu pred roditeljima. Budite se, bistar razum ce vam biti veoma potreban, veoma brzo.
  • Lazica

    12.02.2012 22:02
    Slušaj samo
    Slušaj samo ovoga! Oni su tužili gradsku upravu zato što je Deviću naneta šteta, a sve to dok se na redovnom sudu odlučuje da li mu je uopšte naneta šteta?! Neverovatno. Oni presudjuju bez suda.
  • Lokalni Triciklista

    12.02.2012 21:31
    Bezis pod skute zutog pravosudja da te spase i ociste od krajde Novog Sada
    E nece ni tvoja do zore.... resicemo se mi tebe
    jos dva meseca pa nije vecnost!
  • Mustra BEchka

    12.02.2012 19:13
    Pavlicic bezi pod skute zutog pravosudja da ga sacuvaju....
    al nicija nije gorela do zore, nece ni tvoja
    Sacekacemo mi jos ta dva meseca nije to preko sveta
  • Ljuska bez kikirikija

    12.02.2012 19:10
    Ti bi od nasih para da se igras kalimera? MI da placamo kad izgubis spor!!! ???
    E nece moci! Sam tuzi i placaj iz svog dzepa ionaku su u njemu nase pare!
    Kakav si pravnik dokazao si vise puta da blage veze nemas
  • berolina

    12.02.2012 16:36
    siledzije na sve strane
    dok ne krene lustracija, nece biti ni drzave, ni nezavisnog sudstva, ni odgovornih drzavnih sluzbenika, ni "posteni'" ministara/ki...
    ovo je jos uvek kvazi drzava; dodjem ti-dodjes mi, kumeeee!

    internet-silikon-zujalice-profujdare i lepi topovi!
    pa, onda opet iz pocetka - tako je sve svejedno ko-je-bio-na-vlasti-i-ko-ce-doci-na vlast!!!

    super

    wowi
  • fiškal

    12.02.2012 16:35
    ova farsa je i onako napravljana samo i baš samo za advokate.!!!!
  • ns

    12.02.2012 15:33
    kakvi zaostali likovi, iz ovoga će se teško izvući kad tako očigledno preferiraju "prošlu" gospodu. pogotovo ovaj lik sa fotografije, čitam jutros u Dnevniku, još se da prostite ku**i a i kera laje kad se uplaši...
  • gerilac

    12.02.2012 15:28
    jedna od 170
    Tako otprilike funkcionišu i druge naše agencije: na sud, pa ćemo za 10 godina imati presudu. Sačuvaj bože da se u samoj agenciji donese odluka, prizna greška, i da se profesionalnim autoritetom i integritetom stane iza takvog postupka...ne, ne, ne...na sud, a ne da mi tu razmišljamo i preuzmemo odgovornost za svoj rad...
  • Kyza74

    12.02.2012 13:42
    Najčasnije bi bilo...
    Ukinite se sami. Baš te se obrukali sa Devićem, kao i svi do sada. Ali zato ono što je trebalo da rešavate, niste. Sram vas bilo!
    http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Ukinuti-Agenciju-zbog-zataskavanje-afere-Kamenica.html
  • ZoranNS

    12.02.2012 13:36
    Možda bi bilo bolje da ....
    Ako je Igor Pavličić kriv neka odgovara srazmerno njegovoj krivici, čudno kako je Agencija zaboravila na Maju Gojković. Ako stvarno smatrate da niste nedodirljivi, možda ima mesta da vi bez suda preispitate vašu odluku, jel ako niste nedodirljivi NISTE NI NEPOGREŠIVI, zašto se svaka greška mora rešavati preko suda, stvarati troškove, možda ste, mislim na obe strane trebali prethodno da sednete, niste udaljeni ni sto kilometara jedni od drugih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna